Бісквітний рулет з вершковим кремом і кокосовою стружкою

Бісквітний рулет з вершковим кремом і кокосовою стружкою.

Інгредієнти::

150 грам – згущене молоко

100 грам – цукру

150 грам – вершкове масло

100 грам – борошно

40 грам -. крохмаль кукурудзяний

3 шт. – яйце

50 грам – кокосова стружка

розпушувач – 1/2 ч. ложки

сіль – щіпка

Включаємо духовку на 180 градусів, щоб прогрівалася.Збиваємо яйця з цукром і сіллю 3 хвилини Додаємо борошно, змішане з крохмалем і розпушувачем. Деко застеляємо папером для випічки і змащуємо папір маслом. Виливаємо тісто і розрівнюємо його. Випікаємо бісквіт приблизно 10-12 хвилин до золотистого відтінку. Перевертаємо на чистий зволожений кухонний рушник, знімаємо папір. Якщо краю бісквіта трохи підсохли (підсмажилися) то обріжте їх. Скручуємо рулет, залишаємо остигати. Тим часом зробимо крем. Збиваємо вершкове масло зі згущеним молоком і додаємо 30 грам стружки кокоса. Розгортаємо рулет, змащуємо його кремом, залишивши трохи для прикраси. Загортаємо рулет знову. Зверху рулет обмазуємо кремом, що залишився, і посипаємо стружкою, що залишилася. Ставимо в холодильник на 2-3 години. Приємного апетиту!

About the author