Ділюсь з вами новим полуничним десертом. Дуже смачний та швидкий у приготуванні. До поки сезон Насолоджуємось і Творимо! Творимо!

І знову!!! Знову у мене ПОЛУНИЧКА!!!

До поки сезон Насолоджуємось і Творимо! Творимо!!! 

Полуничний десерт.

250 гр пісочного печива перемолоти в крихту у блендері додати 80 гр розтопленого вершкового масла добре перемішати та викласти у форми покриті пергаментом і дати у холодильник 

20 гр желатину заливаємо 90 гр води та залишаємо на 10 хв для набухання 

700 грам домашнього сиру взбиваємо блендером додаємо 150 грам цукрової пудри та 15 грам ванільного цукру та 150 гр вершків 20%жирності

Желатин ставимо на парову баню для повного розчинення та вливаємо через ситечко у сиркову масу і все добре перемішуємо

Половину сиркової маси порівно викладаємо у форми  кладемо полуницю і повер  знову викладаємо сиркову масу

Даємо у холодильник на 3 год до повного застигання

Полуниці для десерту потрібно 350 грам

 Виймаємо десерт з форми та заливаємо шоколадним ганашем

Шоколадний ганаш

На паровій бані розігріти 100 грам вершків 20%жирності та 50 грам шоколаду добре перемішати до утворення однорідної маси та покрити десерт

Прикрашаємо за бажанням

Готуйте і Смакуйте!

Надія Шмотолоха

About the author