Ідеально тонка, та смачна Піца з бринзою. Як в Італії

ІНГРЕДІЄНТИ

Тісто:

8 г свіжих пресованих дріжджів

1 ч.л цукру

0.5 ч.л солі

1 ст.л оливкової олії

100 мл води

140 г борошна

Начинка:

50 г бекону

0.5 шт. цибулі фіолетової

100 г бринзи

1 ст.л сметани

150 г моцарели

сушений базилік

сіль до смаку

ПРИГОТУВАННЯ

1. До дріжджів додати цукор та залишити на 5 хв, щоб розійшлися. Після цього додати воду та половину борошна, злегка розмішати, додати сіль, оливкову олію та замісити тісто. Прикрити харчовою плівкою та залишити на 1 год.

2. Тісто розкачати та викласти на форму діаметром 34 см.

3. Змастити тісто сметаною, присипати базиліком (сумішшю італійських трав), викласти бринзу, бекон, потерту моцарелу та фіолетову цибулю нарізану півкільцями. Залишити піцу на 30 хв.

4. Випікати 10 хв при температурі 250 °C на найнижчому рівні духовки та в режимі нагрівання знизу.

Iryna Antal

About the author