Пропоную Вашій увазі смачний та ароматний тортик. Ніжний бісквіт з кокосовою стружкою чудово поєднується з банановим кремом, кремом чіз, та ківі.

Пропоную Вашій увазі смачний та ароматний тортик. Ніжний бісквіт з кокосовою стружкою чудово поєднується з банановим кремом, кремом чіз, та ківі.

Отже, кому цікаво записуйте рецепт!

Форма d18

Бісквіт:

4 яйці

140 г цукру

Дрібка солі

50 г крохмалю

100 г муки

50 г кокосової стружки

10 г розпушувача

50 мл молока

40 г масла

Приготування: яйця збити з цукром і сіллю, додати муку, крохмаль, розпушувач і кокосову стружку – легенько вимішати лопаткою! Молоко з маслом закип’ятити і влити в тісто, гарно вимішати, викласти тісто у форму і пекти до сухої зубочистки приблизно 35 хв, але час випікання залежить від вашої духовки. Охолоджений бісквіт замотати у харчову плівку і поставити у холодильник хоча б на 5 год, тоді його добре буде розрізати на 3 частини.

Банановий крем:

150 мл молока

20 г цукру

15 г крохмалю

2 великих банани (перебити блендером)

2 ст л лимоного соку

2 краплі жовтого барвника

50 г масла

Все з’єднати в каструльці з грубим дном і поставити на середній вогонь. Варити до загустіння, постійно перемішуючи бо пристає. В гарячий додати масло. Охолодити.

Крем чіз:

350 г вершкового сиру

120 г масла

120 г невареного згущеного молока

Масло збити із згущенкою, додати сир і ще раз збити. Маса є досить важка, то тут буде пасувати

Крем чіз на вершках. В мене просто не було вершків в наявності, то робила з чого було 

Ківі нарізати тонкими пластинками приблизно 3 мм товщиною.

Збираємо торт:

Бісквіт

Крем чіз

Банановий крем

Ківі

Бісквіт

Крем чіз

Банановим крем

Ківі

Бісквіт

Оформити за бажанням

Смачного!

Maria Ptashnik

About the author