Рецепт дуже смачного тортика – “медівник – триденник”

Дівчатка,сьогодні для вас рецепт Медівник – триденник.

Замішуємо тісто не збиваючи яйця,не підігріваючи мед,просто змішуємо ложкою/вінчиком:

– 3 яйця

– 1 склянка меду(250 мл)(можна пів цукру/пів меду)

– 2 чайні ложки соди

– 2 столові ложки лимонного соку

– 1 столова ложка крохмалю(кукурудзяний)

– 2 склянки борошна(250+250)

Перекладаю в контейнер з кришкою і зберігаю в холодильнику 2 дні ,а на третій пекти.

Медове тісто бродить,ферментується,стає густим.

Беремо ложку,ділимо тісто по півлітрових баночках на скільки коржів плануєте робити,або можете розважити.Тісто легко розправляєте рукою(можна трошки змочитипальці)в тортівницю на пергамент(краще тоненько),виростає,стає пористим і дуже пухким. (d26,t 170 15 хв+-)

Крем до медівників я люблю сметанковий:збиваємо домашню сметану/вершки+цукрову пудру(можна мед)+мелені горіхи+чорнослив.

Ira Mirai

About the author