Смакота з кабачків за лічені хвилини! Кабачки готую тільки так. Найкращий рецепт кабачків

Цей рік видався врожайним на кабачки, я багато різних страв з них, не зупиняючись на одній. Цей рецепт найпопулярніший. Готуються кабачки просто і швидко, а з’їдаються моментально!

Інгредієнти:

Кабачки – 1 шт.

Холодна вода – 200 мл

Яйця – 1 (велике) шт.

Борошно – 100-120 г

Сіль – 1,5 ч. Л.

Рослинна олія – ​​5 ст. л.

Приготування:

Бажано для цього рецепта використовувати молодий кабачок без сформованого насіння. Кабачок миємо й відрізаємо кінчики.

Нарізаємо кабачок на кружечки товщиною приблизно 1-1,5 см і солимо їх.

Готуємо кляр.

Для приготування кляру змішуємо яйце з водою і сіллю. Додаємо борошно і перемішуємо вінчиком до однорідного стану. Тісто по консистенції повинне вийти як на оладки.

Кабачки, які за час приготування кляру пустили сік, викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу.

Потім кожен кружечок кабачка занурюємо виделкою в кляр і викладаємо на сковороду з добре розігрітим рослинним маслом.

Обсмажуємо до рум’яності з двох сторін і викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.

Якщо Вам сподобалася публікація або у Вас є зауваження, пропозиції, дайте мені знати: залиште коментар.

Смачного.!

Рецепт: Світлани Аніканової

About the author